lunes, 30 de abril de 2012

ACOLITE enceta el cicle "Cita amb la literatura" amb Jezz Burning/Raquel Barco



Des de fa més de quinze anys l'Associació Colomenca de Literatura (ACOLITE) es dedica a impulsar i donar veu al treball dels escriptors i les escriptores locals, a més de difondre la creació literària des de totes les vessants (cursos de poesia, presentació de revistes i llibres forans, jurats, etcètera). Enguany, l'Associació ha apostat fort, entre d'altres moltes iniciatives del seu programa d'activitats, per un cicle de trobades de gran format anomenat “Cita amb la literatura”, del qual s'espera, en conveni amb la Regidoria de Cultura, que esdevingui una de les línies mestres per a la promoció del valor creatiu de la ciutat. La proposta s'organitza a l'entorn d'una trobada trimestral amb un escriptor/a local en companyia d’un autor/a reconegut de fora de la ciutat, i d'un crític literari. Aquestes trobades són obertes i tindran lloc a les sales d’actes de les biblioteques de Santa Coloma.
A Santa Coloma hi ha un gran planter d'escriptors i escriptores, de tot tipus i gèneres. Una part d'aquesta producció s'ha editat i distribuït abastament, copsant l'atenció de crítica i públic amb molt d'èxit en bona part dels casos. Aquest patrimoni s'ha de posar en valor, fomentant el coneixement i reconeixement des de la ciutadania colomenca, però també insistint en la difusió exterior del talent local.
La primera trobada està prevista per al dijous 3 de maig, amb la presència de l’escriptora colomenca Jezz Burning (Raquel Barco), supervendes en el gènere romàntic paranormal (saga Lycos, ed. Terciopelo) i el thriller (La raza número 4, ed. Roca) a tot l'àrea de parla hispànica, i de l'historiador i escriptor Jordi Nogués, autor de la saga Iroas, Hijos de los Dioses, a més del crític literari i guionista Miguel Ares. L’activitat és oberta al públic en general i tindrà lloc a les 20h. a la Biblioteca Central.

No hay comentarios:

Publicar un comentario